e güvenlik

e güvenlik eğitimleri

Ekizoğlu Anaokulu ailesi olarak "e güvenlik" kapsamında etkinliklerimiz BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI VELİ SEMİNERİ    3 Yaş 4 Yaş ve 5 Yaş grubu öğrenci velilerine, 18.01.2023 tarihinde Okul Psikolojik Danışmanı Ve Rehberlik Öğretmeni Aleyna KARSLIOĞLU tarafından bilinçli teknoloji kullanımı ve teknoloji bağımlılığını önleme konulu seminer düzenlenmiştir. Etkinliğimizin sonunda velilerimize broşür dağıtımı yapılmıştır. Seminere katılan tüm velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Seminerde aşağıda belirtilen konular hakkında bilgiler verilmiştir. • Teknoloji nedir? • Günümüzde teknolojinin yeri. • Bilinçli ve güvenli internet kullanımı nasıl olur? • Teknoloji bağımlılığının belirtileri. • Teknoloji bağımlılığının zararları. • Siber zorbalık nedir ve nasıl baş edilir? • Siber zorbalığın çocuklar üzerindeki psikolojik etkileri. • Bağımlılıktan korunmak için ailelere öneriler • Ailelere çocuklarıyla zaman geçirmeleri için oyun önerileri.